Akgün Group bünyesinde yer alan Akgün Reklam, 2002 yılında İkitelli İstanbul adresinde Açık Hava ve İç Mekan Reklamcılığı alanında faaliyetine başlamış, bugün Avcılar – İstanbul’da 10.000 m2 kapalı alana sahip modern üretim tesisinde 250 yi aşkın deneyimli personeli ve 15 montaj ekibiyle, seçkin kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir.
Devamı
AKGÜN REKLAM, müşterilerine, Kurumsal Mağaza Uygulamaları, Kurumsal Kimlik Uygulamaları, Akaryakıt İstasyonu İnşası ve Giydirmesi, Bina ve Araç Giydirme işlemleri, Cephe & Çatı Panoları, Yol Panoları, Totem Anıt Panolar, Şehir Mobilyaları ve Yönlendirme Panoları konularında, Tasarım, İmalat, Montaj ve Satış Sonrası Hizmet süreçlerinde çözüm ortaklığı sağlamaktadır.
Devamı
Yurt dışındaki faaliyetlerini artırarak devam ettirme hedefinde olan Akgün Reklam, 2004 yılında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da ilk yurt dışı ofisini Akgün Reklam O.D.D. adı altında açmıştır. Akgün Reklam yurt dışında, PETROL, FLORENCE PETROL, NERİ OIL, B&G STORE, HOLİDAY INN SOFIA, EXXON MOBİL, PRAKTİKER gibi güçlü firmaların çözüm ortağı olmayı başarmıştır.
Devamı

GÜNCEL HABER VE DUYURULAR

Ülker Tırlarını Giydiriyoruz.

Ülker Tırlarını Giydiriyoruz.


Petrol Ofisi istasyonu tamamlandı

Özsaraçoğlu Petrol – Merkez / ÇORUM


Petrol Ofisi istasyonu tamamalandı.

Hensa Petrol – Gölcük / KOCAELİ


Petrol Ofisi istasyonu tamamlandı

Güçlü Petrol – Çameli – DENİZLİ


Petrol Ofisi istasyonu tamamlandı

Sarıllar Petrol – Merkez / BARTIN


MAKİNE PARKURUMUZ

Konusunda deneyimli 250 üretim personeline, 10.000 m2 kapalı üretim alanında modern makine parkına sahip olan Akgün Reklam, numune üretiminden, çok adetli seri üretime uzanan yelpazede müşterilerinin hizmetindedir.

Kurumsal Mağaza Uygulamalarında Öncü Firma

DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

Üretim ve Montajı devam eden ya da tamamlanmış güncel projelerimiz:
700

Çalışılan Firma Sayısı

1000

Akaryakıt İstasyonu

3000

Mağaza

5500

Giydirilen Bina/Araç